Håndlavet julepynt i keramik

Håndlavet julepynt i keramik

Julen er her, og vi har glædet os til den, ikke mindst fordi, at vores bud på årets julepynt 2021 endelig er landet i biksen!

Ligesom sidste år, har vi selv designet dette års julepynt, som er af håndlavet keramik, i farver vi har valgt og produceret hos vores ven og dygtige keramiker, Jahan Matboo i hans keramikstudie i Budapest, Ungarn.

I var vilde med juleenglene sidste år, og de er tilbage igen, i år i nye farver, og som noget helt nyt i år, har vi også designet og produceret julehjerter, selvfølgelig som englene, også i håndlavet keramik. Julehjerterne er skabt med inspiration fra vores logo, hvor hvis du fjerner du to nederste 'buer', så danner det et hjerte.

Vi har lagt timer og hårdt arbejde i julepynten, og resultatet er vi virkelig stolte af. Vores design går, sammen med Jahans kærlighed til keramikkens håndværk og hans kunstneriske evner, op i en højere enhed, og netop det, at julepynten er håndlavet, betyder at hver enkel er unik på sin egen måde, og det er vi ganske enkelt helt vilde med!

Men det unikke stopper ikke her, for er du vild med vores juleengle og julehjerter, så er det kun hos os, at du unikt kan købe dem, så hvad venter du på?

Julepynt er, for os, noget af det helt specille og særligt stemningsskabende i denne skønne højtid. Vores juleengle fås i seks forskellige farver, og hjerterne i fire forskellige, så der er god mulighed for at kombinere farver og motiver, ligesom at du ønsker det.

Det har været en fornøjelse for os at lege med design og produktion igen, og er du faldet for dem, så finder du dem ved at følge links herunder.

Juleengle

Julehjerter

 

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.