Åbningstider og frister til jul og nytår

Sidste frist for at få leveret inden jul i år er overskredet, så hvis du bestiller nu, kan vi ikke garantere at du modtager din ordre inden jul. Vi følger fragtfirmaernes retningslinier, som siger at pakker skal sendes senest d. 21. december. Vi kan derfor ikke nå at sende flere pakker der skal nå frem før jul.

Hvis du alligevel ønsker at gøre et sidste køb inden jul og få det med under træet i år, kan du afhente i butikken onsdag d. 22. december kl. 12-17.

BEMÆRK: Butikken er kun åben for afhentning, så det er altså ikke muligt at komme ned og kigge i butikken. Dette er for at mindske smitterisiko ift. Corona.

Du skal altså bestille det du ønsker at afhente på forhånd. Det gør du ved at gennemføre et køb her på webshoppen og vælge "Afhent" som leveringsmetode.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via chat-funktionen her på siden, og så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov.

Åbningstider mellem jul og nytår

Vi ved endnu ikke hvornår der vil være åbent mellem jul og nytår, da vi følger retningslinierne for Corona og de ændrer sig fra dag til dag. Hold derfor øje med denne side, hvor vi opdaterer så snart vi ved noget, eller følg med på Facebook og Instagram, hvor vi også melder ud når vi ved mere. Du er også velkommen til at kontakte os i chat-funktionen, hvis du har spørgsmål.

Vi ønsker alle kunder en glædelig jul 🎄

Vh. Casper og Danni