Køb vores håndlavede keramik-julepynt - klik her

Leveringsbetingelser

Ditten & Datten sender varer senest 2 hverdage efter køb. Leveringstid og -pris afhænger af den valgte leveringsmetode og beregnes i købsprocessen - typisk leveringstid er 2-4 hverdage.

Levering til pakkeshop og privat

Du vælger selv hvilken transportør du ønsker at få sendt dine varer med, og du kan både vælge at få sendt til en pakkeshop eller levering på din adresse.

Vi bringer ud

Vi tilbyder også "lokal levering", som ligeledes kan vælges i købsprocessen hvis du bor inden for det område vi leverer i. Og så kommer vi selv og leverer din ordre efter aftale.

Fragt af større og tunge varer

Ønsker du at få leveret varer, hvor der ikke findes leveringsmuligheder i købsprocessen, bedes du kontakte os på forhånd og aftale det. Hvis du ikke ser en valgmulighed for fragt i købsprocessen, har du højst sandsynlig tunge eller store varer i kurven og så skal vi bestille en fragtmand. Det koster som regel fra 500 kr.

Afhent selv i butikken

Som et sidste alternativ kan der vælges afhentning i butikken inden for vores åbningstid eller efter aftale. Du vil modtage en bekræftelse når din ordre er klar til afhentning og yderligere instrukser for hvornår du kan afhente den.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om fragt eller afhentning er du altid velkommen til at kontakte os via formularen på kontaktsiden eller sende os en mail på shop@dittenogdatten.dk