LIGE NU FÅR DU 25% RABAT PÅ HELE WEBSHOPPEN. RABATTEN FRATRÆKKES AUTOMATISK.

Om os

Velkommen til Ditten & Datten

Ditten & Datten er skabt af Danni og Casper ud fra en fælles interesse og passion for vintage interiør, dansk design, godt kunsthåndværk og bærerdygtighed.

Danni og Casper kender hinanden helt tilbage fra 2003, hvor begge startede i gymnasiet sammen. Sidenhen blev det til fælles værnepligt i Livgarden og nu her altså en fælles forretning.

Hos Ditten & Datten elsker vi at formidle de sjove, smukke, kreative og anderledes retro- og vintagefund, og kan vi samtidig bidrage bare en lille smule, til hele bevægelsen omkring genbrug og bærerdygtighed, så er vi glade.

Vi vægter en sammensætning af varer højt, hvor en god blanding af klassisk dansk minimalistisk design og de små sjove og skæve loppefund er i fokus.

Til daglig har vi en fysisk butik beliggende på Vennemindevej 5, 2100 København Ø, men vi formidler også en stor del af vores varer her via vores webshop.

Vi stræber efter at være en lokalt forankret forretning med en god forståelse og deltagelse i lokalsamfundet, men samtidigt sigter vi også mod resten af Danmark, og netop derfor pakker og sender vi altid gerne varer, ligesom at vi også altid gerne vil være behjælpelige med levering af større varer, såsom møbler mm.