Om os

Casper og Danni

Ditten & Datten er skabt af Casper og Danni ud fra en fælles interesse og passion for interiør, dansk design og godt kunsthåndværk.

Casper og Danni kender hinanden helt tilbage fra 2003, hvor de gik i gymnasiet sammen. Sidenhen blev det til fælles værnepligt i Livgarden og nu en fælles forretning.

Hos Ditten & Datten elsker vi at formidle de sjove, smukke, kreative og anderledes fund som kan peppe boligindretningen op, og gøre hverdagen både smukkere og sjovere.

Vi vægter sammensætning af interiør højt, og derfor finder du en blanding af nyproduceret kunsthåndværk fra hele verden, samt klassisk dansk minimalistisk design og andre loppefund. Kombinationen af vintage og nye produkter mener vi er genvejen til en unik og personlig stil, hvor du ikke skal gå på kompromis med design og funktionalitet, og samtidig kan købe bæredygtigt.

For os er bæredygtighed ikke kun genbrug. Vi tror på, at hvis man køber produkter af høj kvalitet, både i fremstilling og design, så holder produkterne længere.

Vi formidler vores varer her på webshoppen, hvor du kan læse historier om alle produkter og se billeder der giver et indtryk af varen, før du bestiller. Falder du for noget, så kan du enten vælge at få varen leveret eller afhente den på vores adresse efter aftale. Det vælger du selv før du betaler.

Du er også meget velkommen til at følge med på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt deler nye varer og andre hverdagsglimt.

Velkommen til Ditten & Datten,
Casper og Danni